Behandelingen

In onze praktijk vinden wij het belangrijk dat een cliënt zich thuis voelt. De inrichting van de praktijk is erop gericht ontspanning te creëren, wat vooral voor kinderen heel fijn is.

Wij werken met een vast en hecht team,  allen zijn al  geruime tijd aan de praktijk verbonden.  Hierdoor kunnen we persoonlijke aandacht geven en zo nodig ook rekening houden met speciale omstandigheden.

Om te zorgen dat u de juiste behandeling krijgt zijn alle medewerkers zeer uitgebreid geschoold. Daarom hebben ze ook een uitgebreid takenpakket, wat bijdraagt aan de kwaliteit van de behandeling. 

Onze praktijk heeft zich speciaal toegelegd op esthetische tandheelkunde met respect voor het eigen gebit. Dit wil zeggen dat we iemand een mooie lach geven, met zoveel mogelijk behoud van eigen tanden en kiezen. Ook extreme vormen van slijtage aan een gebit kunnen zo hersteld worden, met als groot voordeel dat er zoveel mogelijk eigen tand/kies bewaard blijft, en dat deze behandeling ook prijstechnisch zeer gunstig is.

We maken bovendien gebruik van de nieuwste technieken en werken onder andere met een microscoop.

Uw mondgezondheid staat op de eerste plaats!

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg